Condicions d'ús com a usuari del web apuntaT.com

apuntaT.com és un servei d' EPIC SOLUTIONS, SL per gestionar l'oferta i capacitat de reserva de pistes de diferents clubs i organitzacions de qualsevol caràcter que han contractat els nostres serveis perquè els usuaris puguin reservar i contractar els serveis que aquestes ofereixen.

apuntaT.com es propietat d' EPIC SOLUTIONS S.L. (C.I.F. B4757996), amb domicili Av. Bellissens, 42,Edif. Tecnoparc Of. 113 43204 REUS (TARRAGONA) tel 977 756 775 i e-mail info@apuntat.com.

En donar-se d'alta en apuntaT.com se li crearà un compte d'usuari. El seu perfil d'usuari podrà ser mostrat en apuntaT.com i en altres pàgines associades. No obstant podrà sol·licitar desactivar aquesta opció i altres sobre la seva privacitat.

Al web s'ofereixen diversos serveis en línia en què a més de demanar les dades necessàries per a la prestació del servei requerit, es podrien sol·licitar les dades bancàries o de targeta de crèdit necessaris per poder efectuar al cobrament dels mateixos. Aquestes dades es tramiten a través d'un servidor segur, amb el protocol d'encriptació SSL (Secure Socket Layer). Això no obstant, qualsevol transferència de dades mitjançant Internet té el risc (encara que sigui mínim) de ser interceptada. EPIC SOLUTIONS, SL no garanteix que aquest fet no pugui succeir, de manera que el risc d'enviar dades d'aquest tipus l'assumeix la persona que ens envia les dades. Aquest tipus d'informació és rebuda per EPIC SOLUTIONS, SL i mai és venuda, cedida o llogada a altres empreses.

En conformitat amb l'exposat per la Llei Orgànica de Protecció de Dades (Llei Orgànica 15/99) de caràcter personal, les dades dels nostres clients registrats a apuntaT.com s'inclouran en el nostre fitxer automatitzat. La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat principal:

 • Recollir les dades bàsiques per poder realitzar i facturar les reserves de serveis que ofereixen els centres esportius.
 • Obtenir la informació bàsica necessària per respondre les consultes que se'ns formulin.
 • Conèixer les visites que reben les nostres webs.
 • Poder enviar un 'butlletí', de caràcter gratuït i que es distribueix per correu electrònic.

L'objectiu de la nostra política de privacitat és respectar al màxim la legislació vigent de protecció de dades personals. Si vostè té qualsevol dubte sobre la confidencialitat o el tractament que reben les seves dades, així com si desitja exercir algun dels drets d'informació, oposició, rectificació i cancel·lació que legalment li corresponen, (o qualsevol altre dret que vostè cregui que li pot assistir ) pot dirigir-se a la nostra seu EPIC SOLUTIONS S.L. (C.I.F. B4757996), amb domicili a Av. Bellissens, 42,Edif. Tecnoparc Of. 113 43204 REUS (TARRAGONA) tel 977 756 775 y e-mail info@apuntat.com.

La nostra empresa ha adoptat les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat de protecció de dades que li correspon legalment, per garantir la seguretat del tractament de dades de caràcter personal que constitueixen el seu fitxer automatitzat. No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que en l'actualitat les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables i per tant no s'estigui fora de perill de possibles intromissions il·legals i indegudes, que no serien responsabilitat de EPIC SOLUTIONS, SL ja que ella ha actuat amb la diligència deguda per a protegir les dades conforme determina la llei.


Compromisos de l'usuari

 • apuntaT.com ofereix una plataforma d'intercanvi d'informació i serveis per al gaudi d'activitats esportives i d'oci, de manera que els usuaris registrats tindran accés actiu a la mateixa.
 • No es permet realitzar publicitat en apuntaT.com fora de la que s'hagi especificat i contractat expressament i sense autorització prèvia de EPIC SOLUTIONS, SL.
 • No es pot afegir contingut irrellevant i comentaris que no estiguin relacionats amb l'objecte de apuntaT.com
 • Queda prohibit afegir contingut pornogràfic o obscè, o material o contingut que vulneri drets d'autor, drets d'autor o la protecció de dades de tercers.
 • No es permet obrir més d'un compte d'usuari, tot i que de diferents correus electrònics, i utilitzar de forma fraudulenta o en perjudici d'altres usuaris les mateixes.
 • L'usuari descarrega qualsevol responsabilitat sobre les seves dades o el contingut aportat pel mateix al web. D'aquesta manera els comptes d'aportar dades reals i certs, ja que l'usuari és el responsable de la informació facilitada i dels danys que la manca de veracitat puguin suposar.
 • Queda prohibit reproduir total o parcialment el contingut de apuntaT.com, especialment per a ús comercial o publicitari sense consentiment previ de EPIC SOLUTIONS, SL.
 • L'usuari és responsable de les seves contrasenyes, de manera que l'animem a gestionar i custodiar-correctament.
 • L'usuari accepta com a fur per als casos de discussió, conflicte o reclamacions dels Jutjats de Tarragona.

Condicions d'ús com a administrador d'entitats o clubs

Descarrega les opcions d'ús d'administrador de centre en .pdf

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. OK | Mes informació