Recuperar la meva clau d'accés

La clau d'accés de apuntaT.com et permet accedir a tots els serveis que apuntaT.com t'ofereix com a usuari. Per poder actualitzar la teva clau d'accés, has de saber-la, però si no la recordes, hi ha maneres de recuperar-la en línia.

¿Ha oblidat la seva clau d'accés d'usuari per al teu compte a apuntaT.com ? No et preocupis, pots solucionar fàcilment amb el següent formulari per restablir la clau d'accés i tornar a accedir al teu compte. Si necessites una mica més d'ajuda, no dubtis a contactar amb la nostra secció de suport a l'usuari.


Recomanacions després de canviar la teva contrasenya

canviar la teva contrasenya d'usuari

Un cop recuperada la contrasenya d'usuari de apuntaT.com , recomanem canviar-la per una que puguis recordar fàcilment, per cambial la contrasenya només hauràs d'accedir a la configuració del teu compte des del teu perfil d'usuari, anar a la secció de clau d'accés i allà introduir la clau d'accés actual i la clau d'accés que es vol definir.

A continuació hi ha uns quants consells en el moment de canviar la nostra contrasenya d'accés a apuntaT.com

Consells al moment de canviar la contrasenya
  • Cal invertir una mica de temps i esforç en generar una contrasenya segura. Si un usuari malintencionat aconseguís apoderar d'una contrasenya podria accedir a informació personal, violant la privacitat, o fins i tot tenir accés a serveis financers.
  • La longitud de les contrasenyes no ha de ser inferior a vuit caràcters. A major longitud més difícil serà de reproduir i més seguretat oferirà.
  • Construir les contrasenyes amb una barreja de caràcters alfabètics (on es combinin les majúscules i les minúscules), dígits i fins i tot caràcters especials (@, ¡, +, &).
  • Un bon mètode per a crear una contrasenya sòlida és pensar en una frase fàcil de memoritzar i escurçar aplicant alguna regla senzilla.
  • S'han de canviar les contrasenyes regularment. (Depenent de la criticitat de les dades pot ser cada X mesos).
Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. OK | Mes informació