Termes i condicions legals


1. Dades identificatives

L'empresa titular d' apuntaT.com es EPIC SOLUTIONS, SL,amb domicili a Av. Bellissens, 42,Edif. Tecnoparc Of. 113 43204 REUS TARRAGONA amb C.I.F: B43757996, inscrita al Registre Mercantil de Tarragona.

Correu electrònic [email protected].

2. Propietat intel·lectual de la web

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta pàgina web, el seu disseny gràfic i els seus codis font, són titularitat exclusiva de EPIC SOLUTIONS, SL. , corresponent-nos l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos.

Per tant queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa de EPIC SOLUTIONS, SL ..

Igualment, tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest web site estan protegits per llei.

3. Contingut del web i enllaços

A EPIC SOLUTIONS, SL. no ens responsabilitzem del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

Tampoc assumim cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des de la pàgina web apuntaT.com.

4. Intercanvi o difusió d'informació

EPIC SOLUTIONS, SL. declina tota responsabilitat que es derivi de l'intercanvi d'informació entre usuaris a través de la seva pàgina web.

Especialment no ens fem responsables de l'ús que els menors puguin fer de la mateixa en cas que els continguts a què s'accedeixi puguin ferir la sensibilitat dels mateixos.

5. Actualització i modificació de la pàgina web

EPIC SOLUTIONS,SL. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web apuntaT.com, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això.

6. Indicacions sobre aspectes tècnics

A EPIC SOLUTIONS, SL. no assumim cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, no imputables a la nostra Societat, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de EPIC SOLUTIONS, SL..

També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de fonts alienes a nosaltres.

7. Tractament de dades de l'usuari

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, EPIC SOLUTIONS, SL., informa als seus clients que les dades personals facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de EPIC SOLUTIONS,SL.. La finalitat d'aquest fitxer és facilitar la tramitació i gestió de les peticions de reserva i intercanvi d'informació entre usuaris així com enviar ofertes comercials en el futur sobre productes i serveis que puguin resultar d'interès als nostres usuaris.

EPIC SOLUTIONS, SL. garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D'aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre els nostres clients no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers.

Els usuaris de apuntaT.com podran en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per escrit a la nostra adreça de correu electrònic clicant aquí.

8. Seguretat en els accessos

L'accés a les pàgines a través de les que l'usuari d' apuntaT.com consulti dades personals, sol·liciti informació complementària o contracti algun dels productes que oferim es realitza a través de línia segura

9. Legislació i jurisdicció aplicables

Amb caràcter general, les relacions amb els nostres clients, que es derivin de la prestació dels serveis continguts en aquesta web, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.

Els usuaris de la nostra web són conscients de tot l'exposat i ho accepten voluntàriament.

Si vols fer algun comentari o suggeriment, pots utilitzar el nostre e-mail de consulta.

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. OK | Mes informació