Benvinguts a apuntaT.com, la xarxa social per a esportistes

Defineix els detalls del teu club


En cas de no introduir un logo s'utlitzarà el d'apuntaT.com

Els camps marcats amb (*) són obligatoris

Ara defineix els detalls d'administrador del centre
Els camps marcats amb (*) són obligatoris

Ja casi hem acabat! Configura el teu club


Esport Pistes

ApuntaT.com no només permet gestionar la ocupació de pistes, tambié permet la gestió d'events esportius com: classes, excursions, tornejos, etc. Des d'apuntaT.com els usuaris podran inscriure's i fer els pagaments als events publicats.

Per a gestionar la ocupació de les instalacions del club s'ha d'afegir l'esport i el nombre d'instal·lacions per cada esport que oefereixi el club.


Les instal·lacions es crearàn amb una configuració per defecte que es podrà modificar mes endavant des del panell d'administració del club (horari d'apertura i tancament, nom, temps de reserva, etc.)

Ja està tot llest per a que comencis a utilitzar apuntaT.com!

Des d'avui tindràs dos mesos de prova amb totes les funcionalitats, una vegada superats els dos mesos de prova, el seu compte pasarà a ser de tipus "Bàsica".

Per a completar la versió complerta d'apuntaT.com, o en cas de voler automatizar l'apertura de portes i llums posi's en contacte amb nosaltres trucant al 977756775, enviant un missatge de whatsapp al 977756775 o enviant un correu a info@apuntat.com.

Al fer clic a "Aceptar condiciones y crear club", estàs acceptant les condicions per a administrador de clubs d'apuntaT.com.


Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. OK | Mes informació